Tietosuojalauseke

Yksityisyytesi on meille tärkeä. se on iStarsoftkäytäntö kunnioittaa yksityisyyttäsi ja noudattaa kaikkia soveltuvia lakeja ja säädöksiä koskien kaikkia sinusta keräämiämme henkilötietoja, mukaan lukien verkkosivustollamme, https://www.istartips.com, ja muut sivustot, jotka omistamme ja joita käytämme.

Tämä käytäntö on voimassa 29. maaliskuuta 2022 ja päivitettiin viimeksi 29. maaliskuuta 2022.

Tiedot, joita keräämme

Keräämämme tiedot sisältävät sekä tiedot, jotka annat tietoisesti ja aktiivisesti meille käyttäessäsi palveluita tai tarjouksia tai osallistuessamme niihin, sekä kaikki tiedot, jotka laitteesi lähettävät automaattisesti tuotteidemme ja palvelujemme käytön aikana.

Kirjaudu Data

Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme voivat automaattisesti kirjata verkkoselaimesi toimittamat vakiotiedot. Se voi sisältää laitteen IP-osoitteen, selaimen tyypin ja version, vierailemasi sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, kullekin sivulle kuluneen ajan, muita vierailustasi ja teknisiä yksityiskohtia mahdollisten virheiden yhteydessä.

Huomaa, että vaikka nämä tiedot eivät välttämättä yksilöi henkilökohtaisesti, se voi olla mahdollista yhdistää muihin tietoihin yksittäisten henkilöiden yksilöimiseksi.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Voimme kerätä sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, kun teet jotain seuraavista verkkosivustollamme:

  • Käytä sisältöäsi mobiililaitteen tai verkkoselaimen avulla
  • Ota yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai muulla vastaavalla tekniikalla
  • Kun mainitset meidät sosiaalisessa mediassa

Voimme kerätä, pitää hallussa, käyttää ja paljastaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, eikä henkilötietoja käsitellä edelleen tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa:

Huomaa, että voimme yhdistää sinusta keräämämme tiedot yleisiin tietoihin tai tutkimustietoihin, jotka saamme muista luotettavista lähteistä.

Henkilötietojesi turvallisuus

Kun keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ja säilytämme nämä tiedot, suojaamme ne kaupallisesti hyväksyttävillä tavoilla estääkseen menetys ja varkaudet sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muuttamisen.

Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme meille antamiasi henkilötietoja, suosittelemme, että mikään sähköinen lähetys- tai tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallista, eikä kukaan voi taata absoluuttista tietoturvaa. Noudatamme meihin sovellettavia lakeja kaikista tietoturvaloukkauksista.

Olet vastuussa minkä tahansa salasanan valitsemisesta ja sen yleisestä turvallisuustasosta sekä omien tietojesi turvallisuuden varmistamisesta palvelujemme rajoissa.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme. Tämä ajanjakso voi riippua siitä, mihin käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, poistamme ne tai teemme niistä nimettömiä poistamalla kaikki tiedot, jotka tunnistavat sinut.

Voimme kuitenkin tarvittaessa säilyttää henkilötietojasi oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivelvoitteiden täyttämiseksi tai arkistointitarkoituksiin yleisen edun, tieteellisen tai historiallisen tutkimuksen tai tilastollisiin tarkoituksiin.

Lasten tietosuoja

Emme kohdista mitään tuotteitamme tai palveluitamme suoraan alle 13-vuotiaille lapsille emmekä tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiaista lapsista.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja:

  • yrityksemme emo-, tytäryhtiö- tai tytäryhtiö
  • kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotta ne voivat tarjota palveluitaan, esimerkiksi IT-palveluntarjoajat, tiedontallennus-, isännöinti- ja palvelintoimittajat, mainostajat tai analytiikka-alustat
  • työntekijämme, urakoitsijamme ja/tai niihin liittyvät tahot
  • olemassa oleville tai mahdollisille edustajillemme tai liikekumppaneillemme
  • järjestämiemme kilpailujen, arvontojen tai promootioiden sponsorit tai promoottorit
  • tuomioistuimille, tuomioistuimille, sääntelyviranomaisille ja lainvalvontaviranomaisille lain edellyttämällä tavalla minkä tahansa todellisen tai mahdollisen oikeuskäsittelyn yhteydessä tai laillisten oikeuksien vahvistamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi
  • kolmannet osapuolet, mukaan lukien agentit tai alihankkijat, jotka auttavat meitä tarjoamaan tietoja, tuotteita, palveluita tai suoramarkkinointia sinulle kolmansille osapuolille tietojen keräämiseksi ja käsittelemiseksi

Kansainväliset henkilötietojen siirrot

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja / tai käsitellään siellä, missä me tai kumppanimme, tytäryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ylläpitävät tiloja. Huomaa, että paikoissa, joihin tallennamme, käsittelemme tai siirrämme henkilötietojasi, ei ehkä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Jos siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille muissa maissa: (i) suoritamme nämä siirrot sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti; ja (ii) suojaamme siirretyt henkilökohtaiset tiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta

Pidät aina oikeuden pidättää henkilötietoja meiltä, ​​tietäen, että tämä voi vaikuttaa verkkosivustollesi kokemukseen. Emme syrji sinua henkilötietojesi oikeuksien käytöstä. Jos annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ymmärrät, että keräämme, pidämme, käytämme ja luovutamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinulla on oikeus pyytää tietoja kaikista henkilökohtaisista tiedoistamme, joita pidämme sinusta.

Jos saamme henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, suojelemme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilökohtaisia ​​tietoja jostakin muusta, vakuutat ja takaat, että sinulla on kyseisen henkilön suostumus luovuttaa henkilötietoja meille.

Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa sähköpostitietokannan tilaus tai kieltäytyä viestinnästä. Huomaa, että saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi.

Jos uskot, että kaikki hallussamme olevat tiedot ovat virheellisiä, vanhentuneita, epätäydellisiä, epäolennaisia ​​tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojakäytännössä annettuja tietoja. Teemme kohtuulliset toimenpiteet virheellisten, puutteellisten, harhaanjohtavien tai vanhentuneiden tietojen korjaamiseksi.

Jos uskot rikkoneen asiaa koskevaa tietosuojalakia ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja ja antamalla meille kaikki tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle kirjallisesti ilmoittaen tutkintamme tulokset ja toimenpiteet, jotka ryhdymme valituksesi käsittelyyn. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä valitukseen liittyen sääntelyelimeen tai tietosuojaviranomaiseen.

Evästeiden käyttö

Käytämme "evästeitä" kerätäksemme tietoja sinusta ja toiminnastasi sivustollamme. Eväste on pieni tieto, jonka verkkosivustomme tallentaa tietokoneellesi ja jota käytetään joka kerta, kun vierailet, jotta voimme ymmärtää, kuinka käytät sivustoamme. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle sisältöä määrittämiesi asetusten perusteella.

Politiikkamme rajat

Sivustollamme voi olla linkkejä ulkoisiin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Huomaa, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta heidän yksityisyydensuojakäytännöistään.

Muutokset tähän käytäntöön

Harkintamme mukaan voimme muuttaa tietosuojakäytäntömme vastaamaan päivityksiä liiketoimintaprosesseihimme, nykyisiin hyväksyttäviin käytäntöihimme tai lainsäädännön tai säädösten muutoksiin. Jos päätämme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, lähetämme muutokset tähän samaan linkkiin, jolla käytät tätä tietosuojakäytäntöä.

Jos laki vaatii, saamme luvan tai annamme sinulle mahdollisuuden osallistua tai kieltäytyä mahdollisista henkilötietojesi uusista käyttötavoista.

Yhteystiedot

Jos sinulla on yksityisyyttäsi koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä seuraavia tietoja:

Jason Lin
tuki@istarsoft.com